Indrukwekkend van bovenaf

Drone videografie mogelijkheden

  • Jouw locatie van bovenaf in beeld
  • Een unieke point of view
  • Geef een duidelijk locatie overzicht
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Prachtig op desktop en mobiel

Drone video laten maken: Het eindresultaat​

Een greep uit onze recente drone video's

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

Onze drone videografie mogelijkheden

Ontdek de impact van onze geavanceerde drone-videografie die de manier waarop mensen jouw bedrijf online bekijken volledig transformeert. Met AS-IS Virtual Tour brengen we jouw online aanwezigheid naar ongekende hoogten door middel van dynamische en adembenemende luchtopnames.

Wij bieden maatwerk oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Verken de grenzeloze mogelijkheden van drone-videografie voor jouw bedrijf en mocht je een bijzonder concept in gedachten hebben, dan werken we graag samen met jou om dit tot leven te brengen. Met onze moderne technologie en creatieve expertise garanderen we dat elke video een uniek perspectief biedt dat de essentie van jouw merk versterkt en de interesse van kijkers wekt.

Verbeterde zichtbaarheid en interactie

Drone videografie trekt aandacht door hun unieke perspectieven en verbluffende beeldkwaliteit. Deze beelden verbeteren niet alleen de zichtbaarheid van je merk, maar verhogen ook de interactie met je publiek. Een goed gemaakte drone video kan virale aandacht genereren en aanzienlijk bijdragen aan je marketinginspanningen.

SEO-voordelen van drone video's

Door het integreren van drone videografie op je website en in je digitale marketingcampagnes, verbeter je de SEO van je site. Video’s worden door zoekmachines zoals Google vaak hoger gewaardeerd, wat leidt tot betere zoekresultaten en meer organisch verkeer naar je site.

Geïntegreerde functionaliteiten

Onze drone video’s kunnen worden uitgerust met verschillende functies zoals call-to-actions, ingebouwde formulieren en interactieve elementen die de gebruikerservaring verbeteren en de kijker aanzetten tot actie. Dit maakt de drone video’s niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel effectief in het genereren van leads en verkopen.

Voortdurende ondersteuning en innovatie

De wereld van drone technologie ontwikkelt zich snel. AS-IS Virtual Tour blijft vooroplopen in technologische innovaties en biedt voortdurende ondersteuning en updates voor alle video projecten. Wij zorgen ervoor dat jouw videocontent altijd van de hoogste kwaliteit is en overeenkomt met de nieuwste trends en technologieën.

Analytische inzichten

Met geavanceerde trackingtools meten we de effectiviteit van je drone video’s. We bieden gedetailleerde rapporten over kijkgedrag, betrokkenheid en conversies, zodat je de statistieken van je video-investeringen duidelijk kunt zien en jouw strategieën dienovereenkomstig kunt aanpassen.

Alle mogelijkeden op een rijtje

● Verbeterde zichtbaarheid en interactie

● SEO-voordelen van drone video’s

● Geïntegreerde functionaliteiten

● Voortdurende ondersteuning en innovatie

● Analytische inzichten

De voordelen van samenwerken met AS-IS Virtual Tour samengevat

2-in-1: Virtual tour + Street View

Bij ons ontvang je in tegenstelling tot andere aanbieders altijd zowél Google Street View beelden voor in je Google omgeving, als een virtual tour voor in je website. Twee voor de prijs van een dus!

360° bedrijfspresentatie

Met onze unieke 360° fotografiedienst presenteren we jouw bedrijf eerlijk en realistisch op je website, Google en Google Maps, waardoor je authenticiteit uitstraalt, vertrouwen opbouwt, en meer bezoekers aantrekt. Ontsluit het volledige potentieel van jouw online aanwezigheid.

Verhoogde zichtbaarheid

Ontvang vele duizenden views per maand, in totaal hebben we ruim tientallen duizenden (360°) beelden in Google geplaatst voor klanten, welke hen maandelijks ieder vele duizenden weergaven opleveren! In google wordt je ook 10x meer bekeken met de views

Geoptimaliseerde bedrijfspagina

Laat ons jouw Google Bedrijfspagina optimaliseren voor een toename in jouw paginaweergaven en acties zoals websiteclicks, telefoontjes en routeverzoeken. Deze statistieken kan je zelf inzien in jouw dashboard!

Betere (local) search resultaten

Domineer de (lokale) zoekresultaten met een online aanwezigheid die sterker is dan ooit dankzij jouw nieuwe hoogwaardige beeldmaterialen. Hiermee bereik je zowel nieuwe mensen in de Google zoekresultaten als in Google maps.

Aantrekkelijk geprijsd

Je hebt al een virtuele tour, Street View tour en Bedrijfspagina vanaf slechts €150,-! Neem een kijkje in onze prijslijst en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak bij jou op locatie!

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers