Indrukwekkend van bovenaf

Drone video laten maken Rotterdam

Drone video laten maken Rotterdam: Het eindresultaat​

Een greep uit onze recente drone video's

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

AS-IS Virtual Tour: Jouw betrouwbare drone videograaf in Rotterdam

Leg jouw bedrijf vast vanuit vogelperspectief

Rotterdam, de dynamische havenstad van Nederland, vormt het decor voor talloze bedrijven die streven naar groei en online zichtbaarheid. In een wereld waarin visuele content steeds belangrijker wordt, biedt drone videografie een unieke kans om jouw bedrijf vanuit een geheel nieuw perspectief te presenteren. Bij AS-IS Virtual Tour zijn we trots om jouw vertrouwde drone videograaf te zijn in Rotterdam, met de expertise en technologie om verbluffende drone beelden van jouw bedrijf vast te leggen. Drone video laten maken Rotterdam? AS-IS Virtual Tour is jouw partner!

Drone-Fotograaf-Rotterdam

De kracht van drone videografie

Drone videografie opent de deur naar een wereld van mogelijkheden als het gaat om het vastleggen van jouw bedrijf en locatie. Hier zijn enkele van de voordelen van drone beelden:

  • Indrukwekkende perspectieven: Drone beelden bieden unieke en indrukwekkende perspectieven van jouw bedrijf en locatie die anders onmogelijk te bereiken zijn.
  • Breed overzicht: Met drones kunnen we een breed overzicht van jouw bedrijf vastleggen, inclusief de omgeving, landschap en architectuur.
  • Dynamische video’s: Drone videografie stelt ons in staat om dynamische en bewegende beelden te creëren die de aandacht van jouw doelgroep trekken.
  • Sfeer en impact: Drone beelden voegen sfeer en impact toe aan jouw visuele content, waardoor deze opvalt in een overvolle online wereld.
  • Versterkte online zichtbaarheid: Het gebruik van drone beelden verbetert jouw online aanwezigheid en trekt meer bezoekers naar jouw website.

Onze diensten als drone videograaf in Rotterdam

Bij AS-IS Virtual Tour bieden we uitgebreide drone videografie diensten in Rotterdam om jouw bedrijf vanuit een nieuw perspectief te presenteren. Hier zijn enkele van de diensten die we aanbieden:

Drone fotografie

AS-IS Virtual Tour specialiseert zich in het creëren van spectaculaire dronefoto's die jouw bedrijf en locatie vanuit een uniek perspectief laten zien. Deze luchtfoto's bieden een indrukwekkend overzicht en zijn perfect voor marketingdoeleinden, waardoor jouw bedrijf zich onderscheidt in elke visuele campagne.

Drone video's

Onze dronevideografen vangen dynamische, vloeiende luchtopnamen die jouw bedrijf in actie laten zien. Deze video's bieden een meeslepende ervaring voor kijkers en helpen bij het vertellen van het verhaal van jouw merk. Ze zijn ideaal om een krachtige visuele indruk te maken.

Aanpassing

Wij passen elke dronevideo en -foto aan om te voldoen aan jouw specifieke wensen en merkidentiteit. Door nauwkeurig af te stemmen op jouw behoeften, zorgen we ervoor dat de beelden jouw unieke bedrijfsboodschap effectief overbrengen, waardoor ze een onmisbaar onderdeel van jouw marketingstrategie worden.

Montage en bewerking

Ons team van professionals zorgt voor de montage en bewerking van jouw drone beelden, waarbij we zorgen voor maximale visuele impact. Wij brengen jouw beelden tot leven met deskundige kleurcorrecties, geluidsbewerking en dynamische montage, waardoor jouw visuele content echt opvalt.

Veiligheid en conformiteit

Bij AS-IS Virtual Tour staat veiligheid voorop bij elke dronevlucht. We volgen strikt alle veiligheidsnormen en wettelijke voorschriften voor het gebruik van drones. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring voor onze klanten, met de garantie dat alle luchtopnamen verantwoord en legaal worden uitgevoerd.

Drone video laten maken Rotterdam: Waarom kiezen voor AS-IS Virtual Tour?

Er zijn verschillende redenen waarom je AS-IS Virtual Tour zou moeten kiezen als jouw drone videograaf in Rotterdam:

  • Ervaring: Ons team van professionele drone videografen heeft uitgebreide ervaring in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen.
  • Geavanceerde technologie: We maken gebruik van geavanceerde drones en camera’s om de beste resultaten te garanderen.
  • Creativiteit: We combineren technische kennis met creatieve visie om unieke en impactvolle beelden te creëren.
  • Maatwerk: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan jouw specifieke doelen en behoeften voldoen.
  • Klantgericht: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We werken nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat we aan jouw verwachtingen voldoen.

Onze dronevideokunst

Een drone video laten maken gaat echter verder dan alleen het vastleggen van visueel aantrekkelijke beelden. Het vertelt een verhaal, een verhaal dat op een geheel nieuwe en fascinerende manier wordt overgebracht. Bij AS-IS Virtual Tour zijn we toegewijd aan het verleggen van de grenzen van creativiteit en verbeelding door middel van onze dronevideodiensten. We nemen je mee op een reis door de lucht, waar we samen videomateriaal creëren dat niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook een krachtige boodschap overbrengt. De impact gaat verder dan alleen de visuele pracht en brengt een emotionele diepgang die jou en je doelgroep zal verrassen.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Neem contact op voor adembenemende drone beelden in Rotterdam

Als je klaar bent om jouw bedrijf vanuit een geheel nieuw perspectief te presenteren en indruk te maken op jouw doelgroep met adembenemende drone beelden in Rotterdam, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen bij AS-IS Virtual Tour. Samen kunnen we jouw online aanwezigheid versterken en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen met dynamische luchtopnamen.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers