Indrukwekkend van bovenaf

Drone fotogafische opnamen laten maken

  • Jouw locatie van bovenaf in beeld
  • Een unieke point of view
  • Ruim ervaren drone fotograaf
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Prachtig op desktop en mobiel

Ons werk

Een greep uit onze recente drone projecten

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Drone

Drone fotografische opnamen laten maken: Waarom het belangrijk is

Drone fotografie biedt een uniek perspectief en heeft de mogelijkheid om adembenemende beelden vast te leggen vanuit de lucht. In deze gids zullen we de stappen bespreken die nodig zijn om succesvolle drone opnamen te maken, van voorbereiding tot nabewerking.

Drone fotografische opnamen laten maken: Verken de lucht

Drone fotografie opnamen bieden een unieke en boeiende manier om de wereld om ons heen vast te leggen. Met de juiste planning, voorbereiding en technieken kun je adembenemende beelden creëren die de verbeelding prikkelen en mensen inspireren. Verken de lucht en ontdek de creatieve mogelijkheden van drone fotografie.

Wat een drone fotograaf onderscheidt, is hun vermogen om de technische aspecten van drone bediening te combineren met een creatieve visie om visuele meesterwerken te creëren. Ze gebruiken geavanceerde drones en geavanceerde opname- en bewerkingstechnieken om beelden vast te leggen die niet alleen prachtig zijn om naar te kijken, maar ook een diepgaande impact hebben. Een getalenteerde drone fotograaf kan je bedrijf vanuit de lucht presenteren op een manier die anders moeilijk te bereiken zou zijn, waardoor je een concurrentievoordeel kunt behalen en de aandacht van je doelgroep kunt trekken.

Waarom zou je een drone fotograaf voor je bedrijf moeten overwegen?

Nu je weet wat een drone fotograaf doet, laten we eens kijken naar enkele overtuigende redenen waarom je zou moeten overwegen om hun diensten in te schakelen voor je bedrijf:

Unieke Perspectieven

Een dronefotograaf biedt unieke, luchtperspectieven die onbereikbaar zijn voor traditionele fotografie. Deze unieke beelden verhogen de visuele aantrekkelijkheid van jouw marketingmateriaal.

Uitgebreide Gebiedsdekking

Drones kunnen grote gebieden vastleggen, ideaal voor vastgoed, evenementen of grote bedrijfsruimtes. Dit biedt een vollediger en indrukwekkender beeld van jouw locatie of evenement.

Verbeterde Marketing

Dronebeelden zijn indrukwekkend in marketingcampagnes. Ze trekken de aandacht en zorgen voor een memorabele indruk bij jouw doelgroep.

Kostenbesparing

Dronefotografie is vaak kosteneffectiever dan traditionele luchtfotografie en biedt een hogere ROI voor jouw marketinginspanningen.

Drone fotografische opnamen laten maken: Hoe AS-IS Virtual Tour je kan helpen

Bij AS-IS Virtual Tour begrijpen we de kracht van drone fotografie en bieden we gespecialiseerde diensten om je bedrijf te ondersteunen. Als ervaren drone fotografen hebben we de expertise om verbluffende luchtopnames en video’s te maken die je bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Of je nu een vastgoedbedrijf bent dat luxe eigendommen wil presenteren, een evenementenorganisator die epische momenten wil vastleggen, of een toeristische onderneming die adembenemende bestemmingen wil laten zien, wij kunnen je helpen. Onze drone fotografie stelt je in staat om je merk te versterken, de betrokkenheid van je doelgroep te vergroten en een blijvende indruk achter te laten.

Onze drones

Onze vloot van drones omvat enkele van de meest geavanceerde modellen op de markt, waaronder de DJI Inspire 1 RAW, de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Avata FPV drone.

DJI Inspire 1 RAW

De DJI Inspire 1 RAW is een krachtige drone die in staat is om in 4K high-res te filmen, waardoor we adembenemende beelden van uw locatie kunnen vastleggen. Met zijn geavanceerde stabilisatie- en opnamemogelijkheden kunnen we zelfs de meest dynamische shots vastleggen met maximale helderheid en detail.

DJI Mavic Pro 2

Voor meer flexibiliteit en mobiliteit gebruiken we de DJI Mavic Pro 2, een compacte maar toch krachtige drone die indrukwekkende beeldkwaliteit levert in een klein en draagbaar pakket. Met zijn geavanceerde functies kunnen we snel en gemakkelijk luchtopnamen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven.

DJI Avata FPV

Ten slotte hebben we de DJI Avata FPV drone, een speciaal ontworpen model voor first-person view (FPV) vliegen. Met zijn wendbaarheid en snelheid kunnen we meeslepende en dynamische shots vastleggen die een uniek perspectief bieden op uw locatie.

Licenties

Bij AS-IS Virtual Tour nemen we veiligheid zeer serieus. Daarom hebben al onze dronepiloten een officiële dronepilotenlicentie, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen voor professioneel dronevliegen. Bovendien zijn we gecertificeerd met een ROC Lite-licentie, wat betekent dat we toestemming hebben om commerciële dronevluchten uit te voeren met minimale verstoring en maximale veiligheid.

Vlieguren

Sinds 2017 hebben we meer dan 1.000 vlieguren verzameld, waardoor we een schat aan ervaring hebben opgedaan in het vastleggen van adembenemende luchtopnamen voor onze klanten. Met onze geavanceerde drones en ervaren pilootteam streven we ernaar om uw virtuele tourervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Laten we samenwerken

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe AS-IS Virtual Tour jouw bedrijf kan ondersteunen met drone fotografische opnamen laten maken. Het is tijd om je bedrijf te onderscheiden en te profiteren van de voordelen van deze opwindende technologie. Met onze hulp kun je je bedrijf naar nieuwe hoogten tillen en een blijvende indruk achterlaten bij je doelgroep.

Door het inhuren van een drone fotograaf bij AS-IS Virtual Tour, geef je jouw bedrijf de kans om te schitteren en te groeien met de kracht van drone fotografie.

Zonder hen waren we nergens

Onze opdrachtgevers