Vacture

Accountmanager

Word onze nieuwe

Accountmanager

Deel deze vacature op:

Omschrijving:

Ben jij een gedreven en resultaatgerichte professional met ervaring in sales en affiniteit met de virtuele tourindustrie? Heb je een passie voor het opbouwen van sterke klantrelaties en het genereren van nieuwe business? Dan zijn wij op zoek naar jou!

AS-IS Virtual Tour, een toonaangevend bedrijf op het gebied van 360° fotografie, virtuele tours en Google Street View in Bergen op Zoom, zoekt een enthousiaste Accountmanager om ons team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheren van bestaande klantrelaties, het identificeren van nieuwe zakelijke kansen en het bevorderen van de groei van onze virtuele tourdiensten in de regio Bergen op Zoom.

Jouw verantwoordelijkheden:

 1. Relatiebeheer: Onderhouden van sterke relaties met bestaande klanten door regelmatig contact, het begrijpen van hun behoeften en het bieden van oplossingen die waarde toevoegen.
 2. Nieuwe Business Ontwikkeling: Actief identificeren en benaderen van potentiële klanten in de regio Bergen op Zoom en omstreken. Het opbouwen van een pijplijn van nieuwe zakelijke kansen.
 3. Verkoopactiviteiten: Leiden van verkoopgesprekken, het presenteren van onze virtuele tourdiensten en het overtuigen van klanten van de toegevoegde waarde.
 4. Aanpassing aan Klantbehoeften: Begrijpen van de specifieke behoeften van klanten en samenwerken met interne teams om op maat gemaakte virtuele touroplossingen te bieden.
 5. Marktanalyse: Volgen van trends en ontwikkelingen in de virtuele tourindustrie en het vertalen van deze inzichten naar strategieën om de marktpositie te versterken.

Jouw Profiel:

 • Een passende opleiding heeft de voorkeur, in de richting van sales, marketing of een gerelateerd vakgebied. Maar inzet vinden we nog veel belangrijker!
 • Ervaring in accountmanagement of verkoop, bij voorkeur in de B2B-sector is een pre, maar geen vereiste.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om op verschillende niveaus te onderhandelen.
 • Zelfgemotiveerd, resultaatgericht en in staat om in een dynamische omgeving te werken.
 • Affiniteit met of het willen leren over technologie en een goed begrip van virtuele tours is een pre.

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende en dynamische werkomgeving in de groeiende sector van virtuele tours.
 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei binnen het bedrijf.
 • Een competitief salaris met aantrekkelijke bonussen op basis van prestaties.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken.

Als jij gelooft dat je de juiste persoon bent voor deze rol en graag wilt bijdragen aan het succes van AS-IS Virtual Tour, stuur dan je CV en motivatiebrief naar jvandort@as-is.eu met als onderwerp “Sollicitatie Accountmanager”.

AS-IS Virtual Tour is een gelijke kansen werkgever en moedigt kandidaten van alle achtergronden aan om te solliciteren. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Accountmanager

Neem eenvoudig contact op.